klusbedrijfhansvandevenZandcement dekvloer

Een zandcement dekvloer bestaat uit zand, cement en water. Een zandcement dekvloer is tegenwoordig de standaard afwerkingswijze van zowel de begane grond als verdiepingsvloer in woonhuizen. Ook wordt de zandcement dekvloer gebruikt in utiliteitsbouw, in winkels en in allerhande bedrijfspanden. De populariteit van de zandcement dekvloer heeft alles te maken met het eindresultaat. Mits goed aangebracht is de zandcement dekvloer vlak, hard en slijtvast. Het is een ideale ondergrond voor verdere afwerking zoals houten vloeren en tegel vloeren.

Zandcement dekvloer  - kies voor kwaliteit

Het smeren van een zandcement dekvloer is specialistenwerk. Ondeugdelijke aanbreng kan de kwaliteit van de hele vloer aantasten. Wanneer de zandcement dekvloer niet goed wordt opgebouwd, wanneer een mindere kwaliteit grondstof wordt gebruikt of wanneer de vloer onvoldoende vlak is afgewerkt, kan dat hele vervelende gevolgen hebben. Deskundig advies is belangrijk, maar vooral een deugdelijke uitvoering voorkomt onnodige problemen. Klusbedrijf Hans van de Ven heeft inmiddels al vele afdekvloeren op zijn naam staan inclusief alle certificeringen over de kwaliteit om levenslang plezier van de zandcement dekvloer te hebben.

Zandcement dekvloer - prijs

De prijs van onze zandcement dekvloer is scherp. Natuurlijk kent de prijs enkele vaste waarden, waarbij gedacht moet worden aan de grondstoffen en gebruik van materieel. Verder spelen de gewenste druksterkte, het totale oppervlak en de gewenste of noodzakelijk vereiste vlakheidsklasse een rol. Specifieke afwerkingswijzen van de zandcement dekvloer zijn ook bij ons in vertrouwde handen. Neem gerust contact met ons op voor een offerte die u zal bevallen.

Vloeren Egaliseren

Egalisatie van een dekvloer komt vaak voor. Bijvoorbeeld wanneer de tegelvloer wordt vervangen en de dekvloer is beschadigd (kan ook bij het verwijderen van hout of tapijt voorkomen). Daarnaast kunnen dekvloeren schuin aflopen door ouderdom of ondeugdelijke aanbreng. Of de ingefreesde vloerverwarming moet netjes worden afgewerkt.

Alle oneffenheden in de vloer worden door middel van een laagje egaline weggewerkt. Afhankelijk van de beschadigingen en de behoefte van de opdrachtgever kan de laag egaline variëren van 2 mm tot 2 cm. Wij voeren de egalisatie vakkundig voor u uit, zodat uw strakke, vernieuwde vloer helemaal klaar is voor de gewenste eindbedekking.

­